Loading...
WORKSHOPS2018-01-15T08:51:03+02:00

Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Stilstaan bij je gedrag

mind-your-brain-wit

 Mentale groei op basis van wetenschappelijke kennis van ons brein. Dit zal de volgende doorbraak zijn in de bedrijfswereld. Tijdens onze workshops leggen we het fundament van duurzaam leiderschap. We bieden iedereen een spiegel aan zodat ze zichzelf beter leren kennen in een stressvolle situatie. Daarnaast lichten we toe hoe we ons kunnen beschermen tegen deze constante druk en toch als leider beschikbaar blijven voor onze medewerkers én zelf nog een leven kunnen leiden. Heel specifiek zullen we inzoomen op onze unieke persoonlijkheid en onze houding ten opzichte van anderen en in stressvolle situaties. Naast plenaire sessies bieden we eveneens één op één feedback aan op basis van een individuele neurocognitieve test.  Een workshop waar je met je team een belangrijke doorbraak kunt bereiken!
Bouw je event op maat

Workshops

Doelgroep:
Directieteams, management teams
Timing:
We organiseren workshops van 1 of van 2 dagen.
Daarnaast organiseren we kennismakingsworkshops voor de HR afdeling om intensief kennis alvorens uit te rollen in de organisatie.

NIEUW: Blended aanpak via onze Digitale Busy Brain Challenge

Meer details

Met veel enthousiasme en passie gaven Rudi Francken en Gregory Caremans een bijzonder boeiende en pakkende uiteenzetting over ons brein.

Marc Moris
Head Corporate Prevention and Protection Proximus

It was a pleasure to participate at the Forum and the topic and venue were top! Thank you! Meanwhile I’m enjoying the brainchallenge…

C. Huart

Gregory et Rudi nous ont surpris et détendu à la fois. Une excellente manière de nous faire prendre conscience de l’importance à accorder à notre corps et à notre esprit.

E. Chahbazian

Doordat Rudi en Gregory met veel passie en overgave over de well-being van onze hersenen praten, pakken ze je onmiddellijk mee in hun boodschap en welgemeende missie om mensen te sensibiliseren.  Hun interactieve aanpak via een quiz-formule was ronduit schitterend

Sophie Seghers
Talent Partners Partena

Meer info

Wat leren we van de herten in de bronstijd? Breng leven in je MT.

Tijdens de bronstijd van de herten (september) met je MT naar de Ardennen: welke spiegel reiken deze dieren ons aan in verband met ons gedrag als leider? Wat leren we van de lokale boswachter? Hoe dominant/onderdanig stel ik me op naar mijn team, naar mijn collega’s? Hoe kan ik mét mijn brein werken in plaats van tegen mijn brein?
Mind your Brain organiseert unieke workshops in St. Hubert in de maanden september / oktober. We bouwen deze op maat en natuurlijk kunnen ook uw eigen thema’s aan bod komen.
Planning: telkens komen we de dag voordien aan en maken we kennis met het dier in ons brein tijdens de namiddag. Na een licht dinner bezoeken we ‘s avonds de zolder van boswachter Jules en leren we over het gedrag van de herten in de bronstijd. Als afronding van deze eerste dag gaan we het bos in op zoek naar het indrukwekkende geluid van de bronstige herten dat over de valleien galmt. Een ervaring die indruk zal maken!
De dag nadien nemen we ons eigen (leiderschap)gedrag onder de loep, krijgen we individuele feedback op een op voorhand ingevulde neurocognitieve vragenlijst en bieden we praktische tips en training om met druk om te gaan. Die namiddag is er nog de mogelijkheid om bedrijfsgebonden thema’s te bespreken. Een MT om nooit te vergeten.

Praktisch: September 2018 is nog ver maar gezien de korte tijdsspanne van deze bronstijd adviseren we om snel contact op te nemen wil je van dit aanbod gebruik maken.
Budget: organisatie en voorbereiding: 1500 euro excl. BTW, arrangement (dranken inclusief): 190 euro pp. incl. BTW. Geen vervoer inbegrepen.
Lokatie: bij Hans en Ann in L’ancien Hopital  (anno 1607) te St. Hubert (www.ancienhopital.be), een geweldige plek om te ontdekken.
Begeleiding: Rudi Francken en/of Gregory Caremans

Info: 0032 497 68 07 27 (Rudi)

BLOG: MIND YOUR BRAIN

LEES ALLE BERICHTEN