Meer dan ooit is het veerkracht dé competentie van de 21e eeuw. Via online én offline oplossingen willen we uw medewerkers helpen in hun kracht te blijven in deze bijzondere tijden.

Busy Brain Bootcamp

Stevig in je schoenen in deze drukke 21e eeuw. We zouden het iedereen toewensen, niet?  De Busy Brain Bootcamp is een unieke blend van input, testing, coaching, feedback, reflectie én actie met als doel je team, je leidinggevenden in hun kracht te zetten en op een rustige, zelfbewuste en empathische manier met de druk van alledag om te gaan. De bootcamp combineert groepswerk met individuele opvolging en online training: geen doekje voor het bloeden maar duurzame stappen.
Meer info

Keynotes en workshops

Via pakkende workshops brengen we, ook online, onze inspirerende boodschap naar kleine en grote groepen. Volgende onderwerpen passen perfect bij de behoeften die we allemaal ervaren in deze bijzondere tijden:

Onze bestsellers (basisworkshops):

  • ONZE BESTSTELLER: Veerkracht: Tem je gorilla
  • ONZE BESTSTELLER: Busy Brain Quiz: al spelend kennis maken met neurogenese en neuroplasticiteit (ook voor grote groepen)

Verdere verdieping: 

  • NIEUW: Waarom we slapen?
  • Team Zen dag (aan de slag!)
  • Hartcoherentie
  • Meet your gorilla: hoe temperamenten ontstaan en wat deze kennis voor mijn loopbaan kan betekenen
  • ….

Op maat van uw behoefte:  vele van deze workshops worden “in house” georganiseerd. Echter is het ook mogelijk om voor enkele workshops één of enkele van je medewerkers in “open sessies” die maandelijks doorgaan.

Online Brain Challenges

Na onze kennismakingsworkshop bieden we de deelnemers een reeks van online Brain Challenges aan. Deze Challenges kunnen een periode van 30, 60 of 90 dagen omvatten. De deelnemers krijgen regelmatig een nieuwe uitdaging, welke telkens gevolgd wordt door een video waarin we de belangrijkste punten even ter herinnering brengen. Een perfecte opvolging om het materiaal van de workshop in de praktijk te brengen en nog eens te herhalen. Hiernaast een voorbeeld van de video volgend op de derde challenge.  Meer info over deze challenges.

Persberichten Mind Your Brain

Hartcoherentie

Ons aloude stresssysteem is vaak onze redding bij acuut gevaar. Het zorgt ervoor dat er heel wat gebeurd in ons lichaam om te kunnen vechten of vluchten.
Echter is dit oersysteem ook actief als we te kampen hebben met langdurige stress. Via hartcoherentie kunnen we ons psychisch en lichamelijk herstellen en zo terug in evenwicht komen. Hartcoherentie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is eenvoudig meetbaar via zeer toegankelijke apps op je smartphone.
Meer info over deze methode en zijn voordelen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Hoe kunnen we u van dienst zijn?