Het succes van een bedrijf hangt af van juiste beslissingen. Juiste beslissingen creëren toegevoegde waarde. Foute beslissingen vernietigen deze waarde.
Juiste beslissingen neem je enkel in de juiste state of mind.

Rudi Francken: “Onze maatschappij is flink veranderd. De laatste jaren zie ik méér en méér leiders en ondernemers onder hun niveau presteren, en dit door de alsmaar hogere mentale druk. Dit hoeft echter niet zo te zijn!

Kalm blijven in een drukke wereld?

Busy Brain Bootcamp

Stevig in je schoenen in deze drukke 21e eeuw. We zouden het iedereen toewensen zo op het einde van het jaar, niet? De Busy Brain Bootcamp is een unieke blend van input, testing, coaching, feedback, reflectie én actie met als doel je team, je leidinggevenden in hun kracht te zetten en op een rustige, zelfbewuste en empathische manier met de druk van alledag om te gaan. De bootcamp combineert groepswerk met individuele opvolging en online training: geen doekje voor het bloeden maar duurzame stappen.
Meer info

Klik op de foto hierboven voor details over onze workshops 2019 – 2020

Keynotes

Via pakkende keynotes brengen we onze inspirerende boodschap naar grotere groepen. Volgende keynotes zijn mogelijk:

  • Van afleiding naar focus
  • Veerkracht
  • Neurogenese en neuroplasticiteit
  • Stress en burnout
  • Hartcoherentie
  • ….

Online Brain Challenges

Na onze kennismakingsworkshop bieden we de deelnemers een reeks van online Brain Challenges aan. Deze Challenges kunnen een periode van 30, 60 of 90 dagen omvatten. De deelnemers krijgen regelmatig een nieuwe uitdaging, welke telkens gevolgd wordt door een video waarin we de belangrijkste punten even ter herinnering brengen. Een perfecte opvolging om het materiaal van de workshop in de praktijk te brengen en nog eens te herhalen. Hiernaast een voorbeeld van de video volgend op de derde challenge.  Meer info over deze challenges.

Persberichten Mind Your Brain

Hartcoherentie

Ons aloude stresssysteem is vaak onze redding bij acuut gevaar. Het zorgt ervoor dat er heel wat gebeurd in ons lichaam om te kunnen vechten of vluchten.
Echter is dit oersysteem ook actief als we te kampen hebben met langdurige stress. Via hartcoherentie kunnen we ons psychisch en lichamelijk herstellen en zo terug in evenwicht komen. Hartcoherentie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is eenvoudig meetbaar via zeer toegankelijke apps op je smartphone.
Meer info over deze methode en zijn voordelen

Stress en burnout

Het doel van Stress en Burnout Coaching is om energie en vitaliteit te herwinnen, te leren omgaan met emoties, zelfvertrouwen te verstevigen, te reflecteren over de match van de functie met o.a. persoonlijkheid, missie, competenties, levensomstandigheden,…Om zo te komen tot een duurzame, gebalanceerde professionele inzet. Via een wetenschappelijk onderbouwd 8 stappen plan én in samenspraak met de medische behandelaar bieden we de juiste ondersteuning om terug grond onder de voeten te vinden en op een positieve manier weer aan de slag te gaan. Meer info over onze aanpak.


“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut that held its ground”

Meer info over deze aanpak:

 0032 (0) 497 68 07 27

  rudi.francken@mindyourbrain.be

mind-your-brain-wit

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De Mind your Brain veerkracht programma’s trainen je mentale kracht. Je leert de chaos het hoofd te bieden en je opnieuw te focussen op je prioriteiten. Hierdoor verhoogt je innerlijke rust en sta je sterker in je schoenen in deze drukke tijden!

mind-your-brain-blauw

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Kom eens op de koffie