Onze klanten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

MIND YOUR BRAIN - jaarlijkse studiedag proximus

Studiedag Welzijn op het Werk – PROXIMUS

Studiedag Welzijn op het Werk – Rudi Francken en Gregory Caremans

‘Wetenschappelijk sterk onderbouwd en heel speels gebracht’

Naar aanleiding van onze jaarlijkse studiedag voor de leden van de verschillende overlegorganen Welzijn op het werk hebben we beroep gedaan op Mind your Brain, gezien de onderwerpen die ze aanpakken toch bijzonder actueel zijn voor organisaties als de onze. Met veel enthousiasme en passie gaven Rudi Francken en Gregory Caremans een bijzonder boeiende en pakkende uiteenzetting over ons brein. Niet alleen hielpen ze ons om stress én stress management beter te begrijpen, maar ze gingen verder dan dat! Namelijk: welke activiteiten hebben we zelf in de hand om neurogenese, het aanmaken van nieuwe hersencellen, te stimuleren. Alle deelnemers waren zeer tevreden over de toelichting over de wetenschappelijke onderbouw alsook over de eenvoudige soms zelfs speelse manier waarop deze thema’s worden gebracht. Tevens was het bijzonder te mogen vaststellen dat vele thema’s uit het Feelgreat@proximus programma (bijvoorbeeld de Noonwalks) door deze heren wetenschappelijk werden onderbouwd én ondersteund. Dikke proficiat aan Mind your Brain! Het was een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze collega’s.

Marc Moris, Head Corporate Prevention and Protection Proximus

We hebben genoten!

“Genoten hebben we! We zijn helemaal overtuigd van de aanpak. De bijzonder aangename en empathische stijl van Rudi maakt de veelbesproken en eerder zware thema’s als stress en burn-out luchtiger en erg toegankelijk, zonder voorbij te gaan aan de ernst ervan.

Het aanbod aan coachings en trainingen rond dit thema is tegenwoordig enorm, maar deze benadering springt eruit en onderscheidt zich in aanpak en onmiddellijke impact. De gorilla metafoor maakt het verhaal speels en verstaanbaar, terwijl de wetenschappelijke, rationele onderbouw en link met de werking van ons brein ook bij de meest kritische medewerkers vertrouwen zal geven.”

Nathalie Vercammen, HR Sourcing & Development Mediahuis

‘Busy Brain tweedaagse met Medtronic

“Ons team stond de laatste maanden erg onder druk en de Busy Brain Bootcamp kwam op het juiste moment. Niet alleen werd er veel aandacht besteed aan de wetenschappelijke basis van de drukte die we elke dag meemaken, maar ook kregen we praktische tips om hier op een betere manier mee om te gaan. Op basis van een individuele test kregen alle deelnemers ook zeer waardevolle, persoonlijke feedback. Ons team heeft een serieuze boost gekregen waarvan we nog heel lang de vruchten gaan plukken”.

Hilde Bauwens, Medtronic

‘The Busy Brain Quiz tijdens Feelgreat@Proximus’

Op het teamevent van het Corporate Prevention & Protection team van Proximus hebben we in het kader van het project FeelGreat @proximus  beroep gedaan op de heren van Mind your Brain.  Aan de hand van de “brain quiz” werden de teamleden op een niet-academische en interactieve wijze geïnformeerd over de werking van het brein. Dit in het kader van de mentale veerkracht die we o.m. binnen Proximus willen stimuleren. Door middel van enkele tips konden we vaststellen hoe we ons brein kunnen uitbreiden en gezond houden.

De deelnemers waren allen zeer enthousiast en vonden het een zeer leerrijke en verhelderende sessie. Om een quiz aantrekkelijk te maken heb je een goede quizmaster nodig, die we in Rudi (NL) en Gregory(FR) hebben gevonden”

Sabine De Brauwer, Preventieadviseur Psychosociale Aspecten, Proximus

‘Rudi heeft mij blij verrast met zijn performance’

Met zijn rustige, open en ontwapenende persoonlijkheid wist hij het publiek een uur lang te boeien met zijn versie van de gorilla en duif die in ieder van ons schuilen. Hij heeft ons zaken geleerd welke zowel binnen werk, als privé, goed van pas komen om een optimale samenwerking te creëren. Rudi behoud ik zeker tot mijn netwerk, zodat ik in de toekomst ook anderen deelgenoot kan maken van zijn passie en concrete voorbeelden over dit onderwerp.

Nadine Loerakker

‘Poëzie’

Vertrouwen gevend om te zijn wie ik altijd geweest was en nog steeds ben,
Moed gevend, om authentiek te zijn en opportuniteiten te zien,
Ruimte scheppend vanuit kwaliteiten en bewustzijn,
Inzicht gevend in de keuzes die ik zelf in handen heb.
Steeds in alle veiligheid, eerlijk en objectief. Weer thuis komen bij mezelf.
Dankjewel voor deze warme en professionele begeleiding!

P. W.

‘Nuttig en leerzaam!’

De presentatie van Rudi over de ontwikkelingen van ons brein, uitgelegd aan de hand van onze innerlijke duif en gorilla, was erg interessant en leerzaam en zeer goed uitgelegd. De interactie en praktische opdrachten tijdens de presentatie zorgde ervoor dat de lesstof meteen in de praktijk kon worden gebracht en deze opdrachten waren daarnaast ook nog eens zeer leuk om te doen. Onder collega’s worden de innerlijke duif en gorilla na deze presentatie nog regelmatig aangehaald, Rudi’s presentatie is dus voor velen van ons erg nuttig en leerzaam geweest!

Lia de Ruijter

‘De aanpak van Mind your Brain heeft me een duidelijk beeld gegeven’

In mijn zoektocht om mijn bijberoep naar een hoger niveau te brengen en te begrijpen waarom het minder succesvol was, dan ik had verwacht, ben ik bij Mind your Brain in een loopbaanbegeleidingstraject gestapt. Door hun unieke en vernieuwende aanpak, heb ik een zicht gekregen op wat ik vanuit temperament doe en wat ik op karakter doe. Dit speelt op alle vlakken van mijn leven, daar hetzelfde temperament en karakter, invloed uitoefent op al mijn beslissingen en handelingen in mijn leven. Nu begrijp ik welke elementen me motiveren en welke me demotiveren, dit zowel naar job inhoud als naar werkomgeving. Ook ken ik mijn sterktes beter, net als mijn valkuilen. Door dit alles kan ik betere keuzes maken. Deze aanpak heeft me een duidelijk beeld gegeven, in welke richting ik mijn bijberoep dien te sturen om succesvoller te zijn, in combinatie met de rest van mijn leven. Hartelijk dank voor dit inzicht.

Johan Meert

‘Hardop lachen!’

Rudi, je hebt mijn ogen geopend over mezelf, blijkbaar was ik me volledig kwijtgeraakt en cours de route, zonder echt te begrijpen hoe dat kwam. Met stijgende verbazing verneem ik stukje bij beetje hoe ik écht in mekaar zit en dat wordt het leven meteen draaglijker en lichter.  Ik probeer dit zo te houden…. (wel veel werkpuntjes nu, maar dat neem ik erbij …)

Mieke Vandenbergh

‘Op het goede pad’

De Loopbaanbegeleiding bij Rudi gaf mij een interessante kijk op mezelf, verklaard vanuit de neuro-cognitieve wetenschap. O.a. elementen die in een bepaalde levensfase voor mij belangrijke waren en die dat nog steeds zijn kwamen terug in mijn aandacht en bevestigde mij dat ik op mijn juiste pad zit. Ik vond het fijn dat ik vanuit een logische schets en vanuit rust en lichtheid een duwtje in de rug kreeg om voor mijn ondernemingsschap te durven gaan.

Inge Jamar

‘Betrokken, professioneel en met diepgang’

Ik kan Rudi Francken ten stelligste aanraden als carrière coach, loopbaanbegeleider. Ik was aangenaam verrast door zijn warme en persoonlijke aanpak, met diepgang, betrokkenheid en professioneel. Rudi deed me écht nadenken, gaf boeiende opdrachten, heel wat anders dan saaie, lijstjes of een werkboek dat je MOET invullen. Rudi was in staat zich snel in te leven in mijn vraag, mijn frustratie, mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden omtrent het resultaat dat we op zulk een korte termijn in samenwerking hebben geboekt.

Ik heb al verschillende pogingen ondernomen om tot resultaat te komen, om antwoorden op mijn, toch wel niet evidente, vragen te krijgen, ik heb eindelijk iemand ontmoet die me begrijpt.

Ina S.

‘Ik heb erg genoten van de performance van Rudi Francken tijdens onze personeelsbijeenkomst’

Ik heb er zowel iets van kunnen leren als gelachen. Ik zat vrij snel in zijn verhaal. Hij had me eigenlijk al met de opkomst in zijn apenpak. Dat vond ik wel echt heel leuk element. Ik denk dat ik de inhoud kan praktiseren in mijn werkomgeving. Hij heeft een duidelijk kader geschetst van de ‘gorilla in ons’.

De volgende keer als ik fel of opstandig reageer, op bijvoorbeeld een collega of een partner, kan ik daar beter mee omgaan. Ik zal de ‘gorilla’ en de ‘duif’ nooit meer vergeten. Het is een symboliek geworden; ook op onze werkvloer! Ik kan iedereen die  een leuke spreker zoekt voor bij een bijeenkomst Rudi zeker aanraden; door zijn stevige vak inhoudelijke kennis, rust en positiviteit kan je er van op aan dat je een dijk van een performance neerzet!

Lois Bisschop

‘Helder, gemoedelijk, toegankelijk en inspirerend’

De coachingsessies hebben voor een fundament gezorgd voor de verdere uitbouw van mijn professionele carrière. De persoonlijke vooruitgang die ik heb geboekt, heeft er voor gezorgd dat ik op korte termijn een nieuwe job heb gevonden waar ik me volledig kan in smijten. Bedankt voor alles!

Anthony Persyn

‘Ontspannend en pakkend tegelijk’

De presentatie was enerzijds ontspannen en pakkend, omdat hij met speels gemak de aandacht weet te trekken, deze weet vast te houden en met regelmatig een lach op de gezichten brengt. Anderzijds was de presentatie van Rudi erg informatief, maar nooit heb je het gevoel dat je weer in de schoolbanken bent beland. De gorilla en de duif in ons brein zal niemand nog vergeten!

Clive Ceder