FAQ items aan het laden...
KEYNOTES2018-03-03T15:47:41+01:00

Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Me, myself and my Gorilla

mind-your-brain-wit

Wat we ook doen, we zijn nooit alleen. Onze compagnon, de Gorilla*, is steeds bij ons en zijn doel is om ons te beschermen. Dit kan zeer nuttig zijn en hij heeft waarschijnlijk al verschillende keren groot onheil voorkomen, doch de laatste tijd neemt hij meer en meer beslissingen die niet goed voor ons zijn. Hij is zo sterk en snel en ik wil hem op een discrete manier “temmen” zodat ik op een meer menselijke manier met stress kan omgaan en de juiste beslissingen kan nemen.
In de kick-off heb ik mijn Gorilla bij. Letterlijk. Samen met hem lichten we, op een pakkende en humoristische manier, deze interne strijd toe.
* cfr. the Chimp paradox (Dr Steve Peters)

KEYNOTES

Doelgroep:
management en directie teams
Duur:
30 tot 60 minuten
Onderwerpen:
– Het beest in ons brein en het effect op onze persoonlijkheden
– Wat we van dieren leren over onze houding tov anderen
– Onze weerstand blootgelegd
– Focus
Tip:
Deze keynotes zijn een goede start en brengt bewustwording in de organisatie. Wil je er voor je organisatie méér uithalen raden we aan deze te laten volgen door de Online cursus of een intensievere workshop
Preview:
Klik hier voor een korte presentatie van Mind your Brain tijdens de lancering van SO Inspired (oktober 2016)

BLOG: MIND YOUR BRAIN

Ga naar de bovenkant