Loading...
Werkhervatting 2018-01-13T19:37:37+00:00

Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Rudi Francken: "We appreciëren de kwalitatieve aanpak van Itam en hebben aan de lijve kunnen ondervinden dat hun trainingen een zeer positieve invloed hebben op de psyche-sociale gezondheid van mensen. Onze klanten kunnen hier zeker van meegenieten".

Björn Prins : "Wat me het meeste treft zijn de passie en de bevlogenheid van Rudi. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de bundeling van onze krachten een meerwaarde zal betekenen voor onze klanten."

We zijn beiden dan ook bijzonder fier op deze positieve samenwerking met deze dynamische organisatie.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Name

Email

Terug aan de slag….

mind-your-brain-wit

Na een langdurige afwezigheid is het niet altijd evident om terug aan de slag te gaan. 80% van de medewerkers die langer dan 6 weken afwezig zijn geweest vragen hun werkgever om de nodige begeleiding bij de werkhervatting. Wij zijn er van overtuigd dat onze professionele begeleiding de werkbekwaamheid (workability) zal ondersteunen.
Wat is burnout? Wat is onze aanpak?

BLOG: MIND YOUR BRAIN

LEES ALLE BERICHTEN