Loading...
Loopbaancoaching 2017-12-19T18:35:10+00:00

Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Rudi Francken: "We appreciëren de kwalitatieve aanpak van Itam en hebben aan de lijve kunnen ondervinden dat hun trainingen een zeer positieve invloed hebben op de psyche-sociale gezondheid van mensen. Onze klanten kunnen hier zeker van meegenieten".

Björn Prins : "Wat me het meeste treft zijn de passie en de bevlogenheid van Rudi. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de bundeling van onze krachten een meerwaarde zal betekenen voor onze klanten."

We zijn beiden dan ook bijzonder fier op deze positieve samenwerking met deze dynamische organisatie.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Name

Email

Alles OK, nu de rest nog….

mind-your-brain-wit

Wij helpen je maar al te graag je plezier in je werk terug te vinden zodat ook jij terug fluitend naar je werk kan vertrekken. Met de hulp van onze professionele coach stel je samen doelen en een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Echter, daar stopt het niet bij ons! Wij zorgen ook dat de doelen ook werkelijk worden overgezet in acties die je welvaart en welzijn dramatisch zullen verbeteren. Dit alles met een sterke wetenschappelijke achtergrond.
Informeer naar de mogelijkheden!
MIND YOUR BRAIN - loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

ERKENNING  VDAB

Met trots hebben we recentelijk aan ons palmares kunnen toevoegen dat we erkend zijn door minister Muyters als gemandateerd loopbaancentrum. Dit bevestigt nogmaals onze effectieve aanpak. Meer info over het principe van de loopbaancheques: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie
Kom ik in aanmerking voor loopbaancheques?

UNIEKE PROMOTIE

Neuro-cognitieve test twv 95 euro in loopbaancheque inbegrepen

ACTIE LOOPT NOG MAAR:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

UNIEKE AANPAK

Door de vruchtvolle samenwerking tussen Mind Your Brain en het Instituut voor Neurocognitivisme kunnen wij het beste van twee werelden combineren en zo jou het ultieme pakket aanbieden dat je zal verder helpen. Wat ons uniek maakt is onze neurocognitieve en gedragsmatige aanpak, iets wat vele andere loopbaancoaches over het hoofd zien. Wij echter beseffen welk een invloed onze neurocognitieve ontwikkeling heeft op ons gedrag en jij kunt hier de vruchten van plukken.

PRAKTISCH

Duur:
4 uur
Vertrouwen:
Wederzijds vertrouwen is de basis van wat we doen.
Klik hier voor ons vertrouwenscharter
Lokatie:
in onze kantoren te Leuven of volgens onderlinge afspraak
Inhoud:
Bespreking van je huidige situatie, ervaring en opgebouwde talenten, meting van huidige stress-weerstand, toelichting optimaal gebruik van ons brein, verdieping temperament en karakter, aftoetsing met je huidige job en/of droomjob, praktische tips, kennismaking bio-feedback,….
Opmerking:
Deze kennismaking kan gevolgd worden door een meer intensieve begeleiding, zie onze Executive Coaching hieronder.

Klaar voor een kennismakingsgesprek? 

“Rudi, je hebt mijn ogen geopend over mezelf, blijkbaar was ik me volledig kwijtgeraakt en cours de route, zonder echt te begrijpen hoe dat kwam. Met stijgende verbazing verneem ik stukje bij beetje hoe ik écht in mekaar zit en dat wordt alles meteen draaglijker en lichter”.

Meer testimonials

Wil je weer fluitend naar je werk?

BLOG: MIND YOUR BRAIN

LEES ALLE BERICHTEN