Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

CONSULTING

Met concrete en simpele acties

Vanuit onze ervaring, opleiding en authentieke bezorgdheid zijn we een geschikte gesprekspartner om onze klanten te ondersteunen bij een pro-actief beleid om het aantal langdurig zieken met werkgerelateerde klachten en de daarmee gepaard gaande kosten actief aan te pakken.

We hebben geleerd dat, na een eerste bewustwording, dit niet altijd complexe veranderingen zijn. Vaak zijn er hele eenvoudige en concrete acties die ondernomen kunnen worden die de aanzet geven tot een positieve beweging naar meer veerkracht in de organisatie.

Momenteel zijn we in gesprek met verschillende partijen om een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument te benutten. Op die manier kunnen we eveneens de verbeteringen / besparingen heel nauwkeurig in kaart brengen. Meer info volgt snel.

Mind your Brain is lid van de Vereninging voor erkende Stress- en Burn-out Coaches.

Vereninging voor erkende Stress- en Burn-out Coaches

Wil je de verbeteringen / besparingen ook in kaart brengen?

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!