Loading...
CONSULTING 2017-12-19T11:11:07+00:00

Laatste nieuws

23 januari 2017 – Strategisch partnership - ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Rudi Francken: "We appreciëren de kwalitatieve aanpak van Itam en hebben aan de lijve kunnen ondervinden dat hun trainingen een zeer positieve invloed hebben op de psyche-sociale gezondheid van mensen. Onze klanten kunnen hier zeker van meegenieten".

Björn Prins : "Wat me het meeste treft zijn de passie en de bevlogenheid van Rudi. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de bundeling van onze krachten een meerwaarde zal betekenen voor onze klanten."

We zijn beiden dan ook bijzonder fier op deze positieve samenwerking met deze dynamische organisatie.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Name

Email

CONSULTING

Met concrete en simpele acties

Vanuit onze ervaring, opleiding en authentieke bezorgdheid zijn we een geschikte gesprekspartner om onze klanten te ondersteunen bij een pro-actief beleid om het aantal langdurig zieken met werkgerelateerde klachten en de daarmee gepaard gaande kosten actief aan te pakken.

We hebben geleerd dat, na een eerste bewustwording, dit niet altijd complexe veranderingen zijn. Vaak zijn er hele eenvoudige en concrete acties die ondernomen kunnen worden die de aanzet geven tot een positieve beweging naar meer veerkracht in de organisatie.

Momenteel zijn we in gesprek met verschillende partijen om een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument te benutten. Op die manier kunnen we eveneens de verbeteringen / besparingen heel nauwkeurig in kaart brengen. Meer info volgt snel.

Mind your Brain is lid van de Vereninging voor erkende Stress- en Burn-out Coaches.

Vereninging voor erkende Stress- en Burn-out Coaches

Wil je de verbeteringen / besparingen ook in kaart brengen?

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!