Actuele informatie

De Standaard 17 oktober 2017

LAATSTE NIEUWS

April 2018 – Mind your Brain trapt de mini MBA af op het hoofdkwartier van Worldline. Junior CxO’s gaan door een boeiend en inspirerend totaalprogramma. Fier om er bij te zijn!

Maart 2018 – Rudi Francken en Tim Vermeire ronden samen de opleiding De Vitaliteitsmanager af, georganiseerd door Business School Gezond in Bedrijf (Nederland). Tijdens deze opleidingen maken zij kennis met praktische aanpakken bij bedrijvenn als Shell, Philips, KLM, alsook met tal van tools en meetinstrumenten om duurzame inzetbaarheid te implementeren.

Februari 2019 – Mind your Brain verwelkomt Elke Foubert. Vanuit haar passie, het ontdekken en werken met talenten, zal zij een heel mooie bijdrage kunnen leveren aan het track record van Mind your Brain in het domein van loopbaanbegeleiding. Elke bachelor industriële wetenschappen en heeft een post-graduaat talentontwikkeling en coaching. Ze heeft ervaring in de privé sector alsook bij de Vlaamse Overheid.

Augustus 2018 – Mind your Brain en Trajectum, opgericht door Hilde Helsen, sluiten een partnership. Sinds we begin de jaren 2000 samen de opleiding Certiefied Personal Coach hebben gevolgd hebben onze paden zich op verschillende tijdstippen gekruist. Vandaag is het moment gekomen om intensiever aan projecten samen te werken.

3 maart 2018 – Kluwer Opleidingen neemt de Workshops en de Brain Challenge op in hun aanbod naar bedrijven. We zijn bijzonder vereerd en fier op deze nieuwe samenwerking!

2 maart 2018 – Mind your Brain zoekt ervaren loopbaancoaches, bij voorkeur met kennis van de werking van het brein, voor de regio’s Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen. Graag een mailtje naar rudi.francken@mindyourbrain.be of via 0497 68 07 27

23 januari 2018 – Strategisch partnership – ITAM, opgericht door Björn Prins, en Mind your Brain hebben besloten om voortaan strategisch samen te werken. Reeds enige jaren hebben we veel respect voor elkaar en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze samenwerking.

Rudi Francken: “We appreciëren de kwalitatieve aanpak van Itam en hebben aan de lijve kunnen ondervinden dat hun trainingen een zeer positieve invloed hebben op de psyche-sociale gezondheid van mensen. Onze klanten kunnen hier zeker van meegenieten”.

9 januari 2017 Vanaf vandaag is Rudi Francken vaste columnist op de Nederlandse MT.NL site. Om de 14 dagen zullen we een verhaal brengen over leiderschap, verandering en vooral de rol van het menselijke brein in deze drukke wereld. Hier alvast de eerste bijdrage: https://lnkd.in/grJDW2d

8 januari 2017 – Mind your Brain zal de opleiding Vitaal Leiderschap mee vorm geven voor ATTENTIA. Mind your Brain zal focussen op Veerkracht alsook op Intergenerationeel Leiderschap. Deze laatste training zal gegeven worden in samenwerking met LIZA ZERAFI van LZ ACADEMY

29 september 2017 – Sinds 1 september 2014 is er een nieuwe wetgeving betreffende het welzijn van werknemers. Deze wetgeving omvat tal van facetten maar één van de meest acute thema’s die onder deze wetgeving vallen is het psycho-sociaal welzijn van werknemers. Om aan deze wetgeving te voldoen zijn bedrijven verplicht om, naast een risico-analyse en een jaarlijkse evaluatie, ook een actieplan op te stellen om de psycho-sociale gezondheid van hun werknemers te beschermen.

Onze aanpak, gaande van de Busy Brain Quiz, tot de Bootcamp en de individuele coaching) passen in dit preventieve actieplan daar ze pro-actief bijdragen aan de psycho-sociale gezondheid van je werknemers. De winst is dus dubbel: meer veerkracht in je bedrijf én je bent in orde met de wetgeving (minder stress voor de zaakvoerder :-))

14 september 2017 – Ook voor Proximus is veerkracht van groot belang. Het ganse CPP team (Corporate Protection and Prevention) heeft de juiste kennis en inzichten opgedaan om rustig te blijven in deze chaotische maatschappij en dit via onze Busy Brain Quiz: een ludieke, luchtige manier om toch de juiste wetenschappelijke kennis op een duurzame en interactieve manier over te brengen. Dikke proficiat aan dit ganse team voor de mooie scores (vooral de “groene duiven” natuurlijk :-)). Wens je meer te weten over deze aanpak voor het aanbrengen van content op je teammeetings, bel ons gerust op 0032 497680727.

23 augustus 2017 – Op 23 november zal Mind your Brain in samenwerking met Pawlik.nl een congres organiseren rond het uitermate actuele thema “Presteren onder druk”. Meer info volgt snel maar noteer deze dag alvast in je agenda.

22 augustus 2017 – Mind your Brain ondersteunt ten volle de recente stroming die pleit voor een verdere professionalisering van het coachingvak, in het algemeen maar zeker op het domein van stress en burn-out. Mind your Brain sluit zich dan ook aan bij de Vereniging van Stress- en Burn-out Coaches. Rudi Francken: “Wij dragen onze wetenschappelijke aanpak hoog in het vaandel en kunnen zulke initiatieven alleen maar toejuichen”.

29 juni 2017 – Vanaf 01/07/2017 is Mind your Brain (G.R.I.T.) officieel door minister Muyters erkend als gemandandateerd loopbaancentrum. Dit houdt in dat de Vlaamse regering haar vertrouwen stelt in de kwaliteit van onze coachingtrajecten. Voor onze klanten betekent dit dan weer het mooie voordeel dat ze loopbaancheques kunnen indien bij Mind your Brain om hun loopbaancoaching af te rekenen. Wij zijn zeer fier op deze erkenning en zullen er alles aan doen onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Meer info over onze aanpak!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrieven

December  2018: Ich bin ein prutser

Oktober  2018: Lachen in de kerk
Januari  2018: No time to waste, my friend!
November 2017: Was dit het plan?
Oktober 2017: Het tegengestelde van druk
Augustus 2017: Maak kennis met het zorgenpopje
Mei 2017: Stilstaan in deze snelle wereld
April 2017: De Icarus misleiding
April 2017: Onze leiderschapsenquete
Maart 2017: Me, I’m from Barcelona
Januari 2017: Mag het iets meer flow zijn?
November 2016: The Trump Brain
November 2016: Druk, druk
September 2016: SO Inspired
Augustus 2016: 9 holes