Mind your Brain en Vormingscentrum Vizit slaan de handen in elkaar.

Rudi Francken: “Ik ben gecharmeerd door zowel het ondernemerschap van Ine (Ine De Deken, zaakvoerster ViZit) als door hun zorgzame multidisciplinaire aanbod.  Meer en meer leiden de workshops van Mind your Brain (zoals onze Busy Brain Quiz, onze Zen Teamdag) tot concrete vragen vanuit ons klantenbestand. Met deze samenwerking kunnen we deze vragen ook op een professionele manier invullen in West Vlaanderen”.

Ine De Deken: “Met een hart voor mijn vakgebied coach ik als klinisch psycholoog, psychotherapeut en wellbeing coach reeds jarenlang personen en groepen naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit, veerkracht en gedrevenheid. Dit zowel op de werkvloer als daarnaast. Zowel het begeleiden en ondersteunen van individuen als het inspireren, motiveren en activeren van groepen tijdens mijn workshops en interactieve lezingen boeit mij enorm en is een ware passie voor mij.
Vanuit de holistische visie die ik uitdraag, waarbij lichaam en geest steeds met elkaar in verbinding staan, beide gestuurd vanuit ons brein, vind ik het fantastisch om vanaf heden deel te mogen uitmaken van het Mind-Your-Brain-team. Bij een eerste kennismaking sprak zowel hun visie, werking als spirit mij ongelooflijk sterk aan.Ik kijk uit naar een synergetische samenwerking met dit topteam, waarbij ik nu al overtuigd ben dat de som meer zal zijn dan het geheel der delen!”