Op het teamevent van het Corporate Prevention & Protection team van Proximus hebben we in het kader van het project FeelGreat @proximus  beroep gedaan op de heren van Mind your Brain.  Aan de hand van de “brain quiz” werden de teamleden op een niet-academische en interactieve wijze geïnformeerd over de werking van het brein. Dit in het kader van de mentale veerkracht die we o.m. binnen Proximus willen stimuleren. Door middel van enkele tips konden we vaststellen hoe we ons brein kunnen uitbreiden en gezond houden.

De deelnemers waren allen zeer enthousiast en vonden het een zeer leerrijke en verhelderende sessie. Om een quiz aantrekkelijk te maken heb je een goede quizmaster nodig, die we in Rudi (NL) en Gregory(FR) hebben gevonden”

Sabine De Brauwer,
Preventieadviseur Psychosociale Aspecten Proximus