>, Inspiratie>21 Oktober 2017: Eerste Busy Brain Walk
Door |2017-10-02T20:10:19+00:002 oktober 2017|

21 Oktober 2017: Eerste Busy Brain Walk

Wandelen is goed voor ons brein. Dat wandelen goed voor onze gezondheid is is algemeen aanvaard, maar dat wandelen (en ruimer: bewegen) ook nieuwe hersencellen aanmaakt is gebleken uit tal van nieuwe onderzoeken (één van de meest invloedrijke onderzoekers is de Amerikaanse Wendy Suzuki). Dit is fabuleus, niet? Door te bewegen maken we nieuwe hersencellen aan, die dan weer ingezet kunnen worden waar nodig is (neurogenese en neuroplasticiteit).

Let’s walk the talk: op zaterdag 21 oktober ga ik een goede wandeling doen in het mooie Hageland (ongeveer 2 uur in Wezemaal, Vlaams Brabant). Dit is goed voor mijn hersencellen maar het zou nog beter zijn door dit samen met anderen te doen (sharing en caring). Wie mee wil wandelen is dus méér dan welkom. Klik hier om je in te schrijven. Afspraak om 14u aan de kerk van Wezemaal (parking vlakbij op het Wezemaalplein). Tot dan!

Laat een bericht achter