Tijdens de bronstijd van de herten (september, begin oktober) met je MT naar de Ardennen: welke spiegel reiken deze dieren ons aan in verband met ons gedrag als leider? Wat leren we van de lokale boswachter? Hoe dominant/onderdanig stel ik me op naar mijn team, naar mijn collega’s? Hoe kan ik mét mijn brein werken in plaats van tegen mijn brein?
Mind your Brain organiseert unieke workshops in St. Hubert in de maanden september / oktober. We bouwen deze op maat en natuurlijk kunnen ook uw eigen thema’s aan bod komen.
We starten elke workshop met een kennismaking…. met het dier in ons brein. Na een licht dinner bezoeken we ’s avonds de zolder van boswachter Jules en leren we over het gedrag van de herten in de bronstijd. Als afronding van deze eerste dag gaan we het bos in op zoek naar het indrukwekkende geluid van de bronstige herten dat over de valleien galmt. Letterlijk een “indrukwekkende” ervaring.
De dag nadien nemen we ons eigen (leiderschap)gedrag onder de loep, krijgen we individuele feedback en leren we op een zeer praktische manier hoe we het “beest in ons” onder controle kunnen houden. Die namiddag is er nog de mogelijkheid om bedrijfsgebonden thema’s te bespreken. Een MT om nooit te vergeten.

Praktisch: nog vrije dagen zijn 18 en19 september, 26 en 27 september en 3 en 4 oktober. Gezien de korte tijdsspanne van deze bronstijd adviseren we om snel contact op te nemen wil je van dit aanbod gebruik maken.
Lokatie: bij Hans en Ann in L’ancien Hopital  (anno 1607) te St. Hubert (www.ancienhopital.be), een geweldige plek om te ontdekken.
Budget team aanbod: 1450 euro (begeleiding) + 245 euro per persoon (catering, hotel, neurocognitieve test). Prijzen zijn exclusief BTW
Budget open aanbod: 395 euro (begeleiding, catering, hotel, neurocognitieve test). Prijs is exclusief BTW

Begeleiding: Rudi Francken en/of Gregory Caremans

Info: 0032 497 68 07 27 of rudi.francken@mindyourbrain.be

Schrijf in voor het open aanbod
Schrijf in voor het corporate aanbod