Reeds in de vroege jaren 80 ontdekte Daniel Kahneman en zijn collega Amos Tversky dat er twee manieren van denken zijn. Ze noemde het toen het snelle denken en het trage denken. Later zullen ze hier een Nobelprijs voor ontvangen. Wat is hier zo boeiend aan? Wat kun jij hier van leren om op een serene manier de juiste beslissingen te nemen? Met Mind your Brain nemen we je mee op deze boeiende reis. Meer nog, via een wetenschappelijk onderbouwde tool bieden we je een helder inzicht in de manier waarop je nu beslissingen neemt! Of met andere woorden: hoe goed slaag jij er in om je gorilla onder controle te houden en op een serene, menselijke manier beslissingen te nemen? Zeker als het over nieuwe en complexe thema’s gaat. Deze info en kennis is zeer recent en levert een unieke bijdrage in het begrijpen van je gedrag.

Op de kennismakingsavonden en workshops  van Mind your Brain gaan we hier dieper op in en kun je de voordelen van deze aanpak persoonlijk ontdekken.

Gegarandeerd dat deze nieuwe inzichten je zullen helpen beter te functioneren als leider, betere relaties met je collega’s te ontwikkelen, een betere balans in je leven te bereiken,…..Wens je dit één op één aan te pakken, dan graag een berichtje via rudi.francken@mindyourbrain.be en we plannen een gesprek in.