Op 13 oktober was de kick-off van onze eerste So Inspired, een netwerk van inspirerende mensen voor inspirerende mensen. Het werd een heerlijke fusie-avond waar inhoud, muziek, proeven, verwondering hand in hand gingen met het genieten van schoonheid. Met dit laatste bedoel ik niet alleen de schoonheid van onze locatie, maar ook van de werken van de aanwezige kunstenaars (Benny Conings en Katrin Dekoninck) en het heerlijke muzikale samenspel tussen Jessie De Caluwe en Hilde Van Laere.

Inhoudelijk onderzochten we de relatie tussen intuïtie en logica (Nancy Cools en Jozef Dresselaers, So – The best of both worlds), tussen meer en minder (Jessie De Caluwe over haar ervaring met een buren-out) en tussen stimulus en respons (Rudi en Fabien Francken over het gevecht tussen de gorilla en de duif in ons brein).

Er is een video gemaakt waarvan we later nog fragmenten publiceren op deze website. Er zijn mensen die vroegen naar eventuele documentatie van hetgeen besproken en gepresenteerd is geweest. Vandaar hier enkele foto’s van de slides die we gebruikt hebben.

Wij genieten nog even na, en tegelijkertijd starten we onze ‘brains’ voor de invulling van de volgende SO Inspired avonden.

Ken je mensen die mee willen werken om deze avond vorm te geven, neem dan gerust contact met ons op.