Het brein stuurt ons gedrag. Maar wie of wat stuurt ons brein?

Tijdens deze kennismakingsavond of workshop vertrekken we van enkele eenvoudige vaststellingen: We kennen ons brein onvoldoende, we gebruiken ons brein niet optimaal (wat een understatement ) en we zijn op zoek naar meer sereniteit, rust en een juiste focus.

Gebaseerd op de meest actuele inzichten in het domein van neurocognitivisme en gedragswetenschappen wordt de werking van onze hersenen op een verfrissende manier toegelicht, inclusief de ontbrekende handleiding.

Een verfrissende handleiding die essentiële inzichten én oplossingen aanreikt:

  • Hoe we rustiger kunnen blijven in elke situatie
  • Hoe we tot betere inzichten en oplossingen kunnen komen,
  • Hoe we kunnen antwoorden in plaats van te reageren.

Met andere woorden, hoe deze sereniteit de basis is voor onze persoonlijke groei, onze “grinta”!

Extra: Tijdens de workshop (1 dag) vullen de deelnemers vooraf een online vragenlijst in, die je fundamentele inzichten verschaft omtrent je drive, je stressbestendigheid, je positie in een groep, enz…. Op die manier kunnen we praktische én gepersonaliseerde tips aanreiken om meer rust en flow te vinden in je dagdagelijkse leven.

Meer info ivm de kennismakingsavonden
Meer info ivm de workshop

Inschrijven via rudi.francken@mindyourbrain.be of via https://powerview.be/agenda/mindyourbrain