Onze basispersoonlijkheid (lees: temperament, de zaken die we doen voor het plezier en waar we energie van krijgen) wordt opgebouwd in onze prille jeugd. Gaandeweg geraakt deze echte , authentieke”ik” soms ondergesneeuwd, onderdrukt,…. en dit door alle zaken die we vervolgens leren via straffen en belonen en die ons karakter wordt genoemd.

Leven we volledig in deze secundaire persoonlijkheid, dan kosten de dingen die we doen ons moeite, we verliezen energie en we voelen de motivatie voor wat we doen wegebben…..

Hieronder een leuk filmpje van collega Cyril van Os.

Via de VIP2Pro vragenlijst bieden we een wetenschappelijk onderbouwde tool die onze klanten meer inzicht bezorgt in deze secundaire én vooral de primaire persoonlijkheid. Een boeiende ontdekkingstocht die leidt tot herwonnen vrijheden, nieuwe energie en motivatie. Neem gerust contact op voor meer info.

PS/ deze vragenlijst is een onderdeel van de loopbaanbegeleiding die kan betaald worden met de loopbaancheques (40 euro voor 4uur begeleiding, inclusief de bespreking van de resultaten van de VIP2Pro.